Jag

Hej,

Jag är en 40-årig kvinna som just har grundat sitt egna företag.

Iden med att hjälpa till i människornas vardag började när tiden, att komma tillbaka till arbetslivet efter att ha varit hemma mamma i flera år, var här. Tanken om att gå tillbaka till ett kontor och vara framför en datamaskin hela dagen lockade inte just alls, jag trivs ju så bra nu.

Min vardag för tillfället består av att hjälpa min mamma och mina barn i vardagen. Jag städar, går till butiken, läkaren, plogar snön, sköter trädgården, ringer varje dag till min mamma på morgonen, hämtar och för barnen lagar mat.. You name it, allt vad nu vardagar består sig av.

Då kom det till mej att jag skulle ju hinna och vilja hjälpa också någon annan, men tanken om att jobba hos staden var inte värst attraktiv och av min synpunkt lite opersonligt också. Då beslöt jag mig att grunda ett eget företag och börja hjälpa.

Så nu är det bara att ta kontakt med mig så att vi kan träffas och se hur vi kommer överens och att om du vill ha mig som hjälp. Det är bara jag som jobbar här så det blir alltid mig som du får till hjälp. (bra eller dåligt det får man väl se 😉 )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *